Bewust eten op Ibiza

Bewust eten op Ibiza

Afgezien van de onweerstaanbare toetjes, drankjes en ijsjes kan je heel bewust eten op Ibiza. Om hier achter te komen ben ik voor mijn blog (en grotendeels voor mezelf), afgereisd naar dit magische eiland.

Mijn bevindingen vind je hier!

De onderstaande drie restaurants mag je echt niet missen als je Ibiza bezoekt. Neem zeker je riem mee want van deze gerechten zakt je broek af.

Cafetaria Montemar

Tussen de frietjes, Engelse en Guinnes bier vind je hier een hele goede salade. Ik had geen culinair hoogstandje verwacht maar was bijzonder verrast door de salade Montemar. De salade was gemaakt met geitenkaas, walnoten, mais en pompoenpitten. Is het laat geworden? Geen zorgen want je eet hier tot 3:30 in de nacht.

Coton Beach Club

Zijn je voetjes wel uitgelopen na een paar dagen wandelen? Daal dan af bij het strand van Cala Tarida. Daar vind je een hemel op st(r)and. Krijgt je buik trek? Geen zorgen. Als je de trap oploopt waan je jezelf in een paleis vol lekkere hapjes (en dan bedoel ik dus het eten). Zelf had ik gekozen voor een kip-mango salade. Hele fijne combinatie. Uiteraard kan je ook kiezen voor andere verantwoorde gerechten.

KM5

Een beetje extra zuurstof kan nooit kwaad. Vandaar dat een bubbeltje op z’n tijd echt wel kan. Bij KM5 vind je twee cocktails op de kaart die onder de 150 calorieën zijn. Extra feest dus! Kies je net als ik voor de Gin Skinny, dan krijg je een flinke dosis cava met een laagje gin. Een stukje zoet fruit in de vorm van een aardbei ontbreekt natuurlijk niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *