4 bulk maaltijden die vullen

4 bulk maaltijden die vullen

Deze bulk maaltijden zijn ideaal om even goed je spiermassa op te pompen. Wie wilt groeien moet immers goed eten (en knallen in de gym). Deze 4 maaltijden om te bulken gaan je daarbij helpen.

Een bulk maaltijd recept in elkaar zetten

Als ik aan bulken denk, denk ik al snel aan ‘De Hulk’. De grote groene reus met een grote collectie aan spieren. Dat wilt natuurlijk iedereen! Daarom is het goed om de juiste maaltijden te eten, regelmaat is key. Daarnaast is natuurlijk ook voldoende nachtrust, water drinken en goed trainen erg belangrijk.

Een bulk maaltijd recept bestaat hoofdzakelijk uit een een bom van eiwitten. Een aantal eiwitrijke ingrediënten zijn: ei, tonijn, kwark etc. Deze combineren is een slimme manier om in één maaltijd, gelijk een bak aan eiwitten binnen te krijgen. Zo kan je bijvoorbeeld je een cracker beleggen met cottage cheese dat rijk is aan eiwitten en daarbovenop kalkoen- of kipfilet.

Bulken zelf is trouwens niet dat je helemaal los gaat met eten. Het is goed gecontroleerd alles bijhouden wat je eet en wellicht iets boven je aantal calorieën per dag zitten. Maar dat is afhankelijk van je doel. Tevens is een gevarieerd voedingspatroon belangrijk. Dus wissel af wat je eet, daar wordt je lichaam het meest blij van!

De 4 bulk maaltijden waar ik blij van word zijn:

Kipfilet mag zeker niet ontbreken als je het aantal eiwitten dat je binnenkrijgt op wilt krikken. Dit recept met volkorenpasta en kipfilet is zeker een favoriet.

Vis is ook erg goed als het op eiwitten aankomt. Deze tonijnsalade is zo gemaakt en smeer je zo weg op een cracker of eet je gewoon zo uit de kom.

Houd je het liever vegetarisch? Dan is dit tofu recept een goed alternatief voor kipfilet. Tofu bevat namelijk ook een bom aan eiwitten. Er zijn veel manieren om tofu te maken, maar deze met ketjap is makkelijk en lekker. Ook prima te combineren met rijst.

Een andere vegetarische optie is bonen. Deze salade met bonen is snel klaar en zeker met een mix van verschillende bonen erg lekker. Dit gerecht is met een stukje bacon, maar die kan je ook achterwege laten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *