Brood versieren met gezond beleg

Brood versieren met gezond beleg

Brood versieren is leuk, lekker en vooral feestelijk! Bloos je al bij het idee? Versieren kan iedereen, vooral op brood! Je kan de leukste combinaties maken. Welke kies jij?

Brood versieren met gezond beleg

Het liefst lunch ik op zaterdag met mijn familie. Het herinnert mij aan de tijd dat we nog met z’n allen bij elkaar woonde. Iedereen kwam tijdens lunch bij elkaar en bespraken alles onder het genot van een krentenbol en witte kadetjes met hagelslag. Vergeet deze, het kan veel beter!

Brood eten

Vegetarisch broodbeleg is makkelijk en gezond

Als brood heb ik gekozen voor zuurdesembrood. Qua beleg heb ik gekozen voor gezonde alternatieven. Ook zijn ze allemaal voorzien van vegetarisch broodbeleg. Lekker en verantwoord voor moeder natuur.

Wil je toch wat vlees op je brood? Kies dan voor gezonde opties zoals kipfilet of kalkoenfilet. Lekker, maar ook mager en gezond. Een prima alternatief en goed te combineren met broodje 2.

Broodje 1:

Bedje van boerenkool en geraspte kaas met daarop een omeletje.

Broodje 2:

Avocado met granaatappel en fetakaas.

Broodje 3:

Pindakaas met selderij en rozijnen.

Broodje 4

Pindakaas met banaan en chiazaad.

 

Zo zie je maar, gezond broodbeleg is echt niet zo moeilijk te maken als je misschien van te voren dacht. Met de juiste ingrediënten zet je in een handomdraai een heerlijke lunch op tafel. Meer lunch recepten ontdek je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *