Clipper thee stuurde mij een pakketje. Wat zit er in?

Clipper thee, stuurde mij een pakketje. Alleen al het doosje ziet er heel mooi uit! Dat belooft wat voor de binnenkant. Benieuwd? Bekijk dan de video die ik er van heb gemaakt. Want Clipper heeft iets nieuws.

Zoals je in de video kan zien, heeft Clipper mij iets moois gestuurd. Iets persoonlijks. Dat maakt het nou net iets unieker. Want of je nu verliefd bent, een zieke collega hebt, zelf even moet relaxen of gewoon heel blij bent met iemand, een persoonlijk cadeautje doet het altijd goed!

Clipper thee; wat is dat?

Clipper thee komt uit Engeland. Daar weten ze wel hoe ze thee moeten drinken. Theeleuten heet dat ook. Maar dat kan alleen met goede thee. Daar is Clipper goed in. Want met een uitgebreid assortiment van lekkere kruiden, weet Clipper een goede Happy Face op mijn gezicht te toveren.

De thee is biologisch en zonder kunstmatige toevoegingen. Blij voor mij, maar ook zeker voor onze natuur. Het logo van Fairtrade zie je ook voorbij komen. Dat houdt in dat de thee van de juiste plantages vandaan komt. Dat maakt de cirkel rond. Iedereen gelukkig.

Maak je eigen verpakking bij Clipper thee

Terug naar dat persoonlijke cadeautje. Want daar gaat het nu eenmaal om. Dat is nieuw en een echt hebbedingetje, maar ook erg leuk om te geven. Want samen theedrinken is als samen naar een goede film kijken. Knus en warm. Bij Clipper snappen ze dat. Want vanaf nu is het mogelijk om je eigen tekst op de verpakking te zetten. Bekijk het zelf op de website van Clipper.

Uit welke theesoorten kan ik kiezen bij Clipper?

Love Me Truly

Heb je vlinders in je buik? Dan combineert deze thee heel goed. Deze thee is voor verliefde stelletjes of voor diegene die gewoon zoetjes is van zichzelf. Kaneel, gember en kruidnagel zorgen voor een rijke smaak. Je voelt jezelf geweldig!

Rise & Shine

Zon aan, waterkoker aan. Deze thee heeft een frisse citroensmaak. Lekker hoor als je op zoek bent naar een totale verfrissing.

Zen Again

Komt tot rust. De combinatie van eucalyptus en citroengras zorgen dat jij helemaal tot rust komt. Lekker, na die lange drukke dag.

Calmer Chameleon

Houd je vast. Deze thee heeft heel veel in zich. Denk aan kaneel, honingbos, kamille en citroenmelisse. Daar moet je echt even voor gaan zitten. Het liefst op de bank. Want deze thee zorgt voor ontspanning.

Iets lekker bij de thee? Check dan dit bananenbrood recept. Iets zoeter, perfect voor bij de thee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *