Gezonde snack op Valentijnsdag

Gezonde snack op Valentijnsdag

Niets is fijner dan een gezonde snack op Valentijnsdag. Hiermee verras je jouw liefje, scharreltje, mooiste, chick met een lekker hapje. Ook als je geliefde geen genoeg krijgt van jou, dan zal deze snack zeker in de smaak vallen.Voor dit recept heb je echt niet veel nodig. Om te beginnen heb je aardbeien nodig. Deze mogen echt niet ontbreken op Valentijnsdag. Dat is zeg maar het ei bij Pasen en speculaas bij Sinterklaas. Goed, aardbeien dus. Deze fruitige en sappige vrucht is lust opwekkend zeggen ze. Dus daarom zeker inslaan!

Om de snack fris te houden rijg ik er nog een stukje meloen bij. Deze zal niet heel lust opwekkend zijn maar meloen en zoen rijmt zo lekker op elkaar.

Als laatst heb je mooie plakjes serranoham nodig. Ok, deze zijn niet helemaal gezond maar och, liefde gaat door de maag. Daarom mag je mag op Valentijnsdag ook wel een klein beetje snoepen. Deze ham uit Spanje is iets zoutig wat mooi in verhouding is met de aardbei en meloen.

Dus wat heb je nodig?
– Aardbeien
– Meloen (stukjes)
– Serranoham (van goede kwaliteit)

– Satéprikkers (groot)

Hoe maak je het?
1) Zorg ervoor dat de meloen in kleine blokjes is gesneden. Verwijder het kroontje van de aardbeien.
2) Rijg nu alles aan de satéprikker. Begin met een aardbei, vervolgens een stukje ham en sluit af met een stukje meloen. Daarna begin je weer opnieuw.

Veel liefde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *