Gezonde snacks voor tussendoor

Gezonde snacks voor tussendoor

Voor de hongerige buikjes tussendoor. Deze gezonde snacks zijn lekker makkelijk te maken en goed voor de hongerige momenten tussen de maaltijden door. Welke kies jij?

Bekijk direct alle gezonde tussendoortjes

Zelf zorg ik elke ochtend voor 3 goede tussendoortjes. Vaak zit er fruit bij, eiwitten en af en toe wat zoetigheid. Want lekker snoepen moet ook gewoon kunnen hoor. Dat helpt voor je Happy Face!

Op de foto kan je mijn tussendoor al een beetje zien. Een heerlijke kopje warme chocolademelk is natuurlijk een must in deze tijd. Maak ‘m met wat ongezoete sojamelk en cacaopoeder, en je hebt gelijk suikerloze variant.

Verder doet een appeltje met wat muesli, honing en kwark natuurlijk altijd goed. Goed voor de eiwitten en wat suikers van de appel. Uiteraard kan je deze ook lekker variëren met fruit van het seizoen. Een goed alternatief is ook ingevroren fruit. Dan heb je een lekkere mix van fruit. Wel even ontdooien 😉

Een volkoren cracker is ook een goede gezonde snack voor tussendoor. Lekker licht en je kan ‘m bekleden met een beetje jam, kaas of humus. Die laatste (humus), is wel mijn favoriet hoor. Lekker makkelijk en lekker!

Uiteraard zijn er nog vele andere tussendoortjes te verzinnen. Het is maar waar je zin in hebt en wat je voorkeur is. Sommige zijn wat makkelijk te maken dan de andere, maar er is altijd wel iets dat in je schema past!

Probeer ook eens deze gezonde snacks:

gezonde cake met appel en noten

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze verwennerij mag! Want deze gezonde cake met appel en noten is heerlijk om bij een kopje thee te eten. Maar gewoon tussendoor mag ‘ie ook. Je hebt maar een paar ingrediënten nodig en hij is zo klaar.

Verantwoorde kokosreep, kokos, reep, snack

 

 

 

 

 

Deze verantwoorde kokosreep is ideaal als je jezelf even wilt belonen na een keiharde work-out of andere fanatieke bezigheid. Dus, als je van een Bounty houdt dan moet je deze zeker proeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *