Jawbone UP 24: een genie aan mijn arm

Jawbone UP 24: een genie aan mijn arm

Ik schaam me niet voor mijn innerlijke ik, maar de band om mijn arm weet wel heel veel! Deze Jawbone UP 24 houdt mij scherp en dat is precies wat mij zo blij maakt.

Waarom een Jawbone?

Naast gezond eten is het belangrijk om goed te bewegen. Zo houd je de binnenkant én de buitenkant van je lichaam in de allerbeste conditie. De Jawbone UP 24 daagt je uit om zo goed mogelijk te scoren op verschillende items. Zo houdt hij bewegingen bij, houdt een oogje in het zeil terwijl je slaapt en weet alles over voeding.

De afgelopen maand heb ik de Jawbone UP 24 uitgeprobeerd. Wat mij vooral aanspreekt is de duidelijkheid van de app die je op je telefoon kan installeren. Met de app heb je inzicht in hoe je slaapt, beweegt en eet. Op basis van deze drie items krijg je iedere dag persoonlijke feedback.
Naarmate je meerdere nachtjes doorbrengt met de Jawbone, krijg je inzicht in je slaapritme. De Jawbone weet op welk moment hij je het beste kan wekken of nog even moet laten slapen.

Wat betreft beweging wordt je scherp gehouden. Mocht je te lang achter je bureau zitten dan vibreert de ‘ie zachtjes en laat hiermee weten dat je jou lichaam achter het bureau vandaan moet halen. Zo blijf je actief en scherp, de hele dag door.
Als je secuur je voeding invoert, kan de UP 24 je adviseren wat eventueel beter kan. Voor elk product wat je eet krijg je een cijfer. Hoe gezonder hoe hoger.

Kortom, ik heb een band opgebouwd met mijn genie. Handig om een coach dichtbij mij te hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *