Lekkere thee van Holland & Barrett

Lekkere thee van Holland & Barrett

Buiten is het koud. Binnen is het warm. Uiteraard mag een kopje lekkere thee dan niet ontbreken. Daarom ontdek ik dit keer de merken van Holland & Barrett.

Tegenwoordig heb je vele smaken waar je uit kunt kiezen. Denk alleen al aan alle soorten groene thee. Hier kan je niet omheen! Zo’n bakje warme water met smaak, is dan ook heerlijk als het buiten koud is. Lekker je handen warmen aan het glas.

Bij Holland & Barrett hebben ze voor iedere situatie wel een thee. Denk bijvoorbeeld aan comfort, voordat je naar bed gaat, om in balans te komen of om te detoxen. Voor dit artikel heb ik enkele smaken en merken uit het aanbod geprobeerd. Deze vind je hieronder. Voor welke ga jij?

Stop nooit het theezakje direct in het hete water! Dan verbranden de blaadjes en wordt de thee bitter. Wacht liever eventjes tot de ergste warmte van het water af is. Dan kan het zakje er prima in en kan jij genieten.

 

English Tea Shop – Chocolate, rooibos & Vanilla

Chocolade in thee. Dat is toch hemels!? Deze moest ik proberen. Bij het openen van de verpakking rook het gelijk naar rum. Ja, rum!

Na het intrekken van de thee, is de geur van rum snel vertrokken. Juist de smaak van rooibos komt goed naar boven. Chocolade is helaas niet echt terug te proeven of te ruiken. Wel is de thee cafeïne vrij en doet het mij aan de winter denken.

Heath & Heather – Groene thee met kokos

Deze smaak kende ik al van Pickwick. Het verschil is dat deze van Heath & Heather organisch is. Qua smaak zijn er meerdere. Zelf vind ik een vleugje kokos heerlijk in de thee. Maar dat is een persoonlijke voorkeur. De verpakking ziet er trouwens ook erg fleurig uit met al die bloemen.
Combineer met koekjes met dadels en kokos.

Yogi Tea – Men’s tea

Omdat ik een man ben, moest ik deze natuurlijk proberen! Ben je een meisje? Dan hebben ze ook de vrouwelijke variant. Sterk, zoet en pittig. Zo wordt de Men’s tea omschreven. De pittige smaak ruik en proef je. Lekker! Als dame mag je deze ook zeker proberen hoor. Hij is de moeite waard.

ShotiMaa – Rise (lemon, apple & ginger)

Een hele mix van smaken. Toch is er een prima balans te vinden. Wanneer je een slok neemt proef je de citroen. De nasmaak is ginger wat een spicy effect heeft. Haal wel het zakje na een paar minuten uit je glas. Anders is de laatste slok wel heel sterk van smaak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *