Niet vergeten: ontbijt

Niet vergeten: ontbijt

Zonder brandstof rijdt een auto niet, zonder water draait een vaatwasser niet. Hetzelfde geldt voor ons lichaam. Zonder voeding kunnen wij niet functioneren. Daarom is het belangrijk om de ochtend te beginnen met een ontbijt. Zo blijft de motor draaiende. Zelf doe ik dit door het drinken van een smoothie, fruit en geregeld een eitje.

Meestal maak ik een smoothie met havermout, brinta, banaan, whey proteine, melk en een ander stuk fruit. Zo heb ik een hele goed ontbijt om de dag te beginnen. Aangezien ik veel sport is dit ontbijt prima voor mij. Wat ik fijn vind is dat ik kan variëren met het fruit. De ene keer stop ik er een stuk mango in en de andere keer weer kersen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *