Overleef de nachtdienst

Overleef de nachtdienst

Super trots ben ik! In het nieuwe magazine van NU’91 sta ik op 3 pagina’s! Een super tof artikel is het geworden (als zeg ik het zelf). In het artikel vertel ik je meer over de nachtdienst. Waarom slapen belangrijk is en wat je nu eigenlijk het beste kunt eten in de nacht. Want een nachtdienst draaien is een sport!

NU’91 is hét blad voor jongeren die in de zorg werken. Zo behartigt NU’91 de belangen van jongeren die in dit vakgebied actief zijn. Maar niet alleen de belangen. Alle ins en outs van het vak komen aan bod. Zo mis je dus nooit meer iets.

Eerder stond ik ook in het magazine. Daarin vertelde ik over welke recepten je echt tijdens een dienst (overdag) tot je moest nemen om te blijven presteren. Topsport noemde ik het.

Nu dus een nieuw artikel. Benieuwd wat je er van vindt. Ik ben in ieder geval heel erg trots op het eindresultaat.

Magazine Nu'91 - tips voor de nachtdienstMagazine Nu'91 - tips voor de nachtdienstMagazine Nu'91 - tips voor de nachtdienst

Fotografie hoofdfoto: Jeroen Timmer Photography

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *