3 gezonde snacks voor onderweg

3 gezonde snacks voor onderweg

Of je nu op vakantie gaat of gewoon veel onderweg bent, het is altijd wat lastiger om gezonde snacks voor onderweg te bedenken. Gelukkig zit je met deze tips wel goed en bereik je de bestemming met een Happy Face (en buik)!

Gezonde snacks voor onderweg

Wanneer je op vakantie gaat, zijn er gelukkig genoeg snacks te bedenken, die je prima in de auto, vliegtuig of ander vervoermiddel kunt eten. Geen moeilijk gedoe met knoeien, maar lekker achterover zitten en genieten. Laat die buurman of buurvrouw maar lekker jaloers kijken als jij je verse snack eet. Hieronder vind je ze!

1) Bananen cake

Deze bananen cake met dadels, amandelmeel en (ja ja), banaan. Prima om te eten op de achterbank of op rij 14b in het vliegtuig.
De cake van bananen is altijd een favoriet van mij. Je maakt ‘m zo én hij is lekker. Wacht niet te lang met eten, want anders wordt ‘ie niet meer lekker. Maar prima als start van de dag / reis! Bekijk de bananencake hier.

gezonde snacks op vakantie: cake

2) Koekjes van dadels en kokos

Handig om mee te nemen in een klein bakje: koekjes van dadels en kokos. Deze zet je zo in elkaar en kan je makkelijk meenemen. Lekker en handig!
Maak er een paar extra zodat diegene die naast je zit, ook gelijk een Happy Face krijgt. Want deze koekjes zijn veel te leuk om alleen op te eten. Bekijk de kokoskoekjes hier.

Gezonde snacks op vakantie: kokoskoekjes

3) Smoothies voor onderweg

Dit is eigenlijk een open deur. Want een smoothie is makkelijk om met je mee te nemen. Ga je met het vliegtuig? Drink ‘m dan wel op voordat je de douane doorgaat. Verder is het wel lekker als ‘ie wat kouder is, dus maak gebruik van een koelbox of ergens waar de airco het ook doet (luxere auto’s in het dashboardkastje) Zorg ook voor een goed afsluitende beker, zodat je smoothie er niet vandoor kan gaan. Je kan ‘m prima de avond van te voren maken, zodat je geen stress hebt voordat je weggaat. Welke smoothie kies jij?

Smoothie met aardbeien en banaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *