Gezond ontbijt zonder brood

Gezond ontbijt zonder brood

Ja, dat is een binnenkomer. Want je kan echt prima een gezond ontbijt zonder brood op tafel zetten. Net zo makkelijk en net zo snel. In dit artikel geef ik je een aantal voorbeelden. Lekker van mijn eigen website.

Gezond ontbijt zonder brood is echt geen uitdaging!

Het is natuurlijk een veel besproken onderwerp. Waar je ook kijkt, leest of luistert gaat het wel over brood. Zeker de laatste tijd. Soms geniet ik ook echt wel van een lekker stuk brood. Je hebt zoveel keus!

Maar er is meer! Dat laat ik je hieronder zien. Want met deze schatten van ontbijtjes, word je met een lach wakker! Een gezond ontbijt zonder brood is echt geen uitdaging!

 

Ontbijt maken met grapefruit

Ontbijt met grapefruit

Een tijd geleden dit ontbijt gemaakt. Heerlijk die frisse combinatie van grapefruit in combinatie met de cottage cheese. Als je veel sport is dit ook gelijk een topper; de cottage cheese bevat lekker veel eiwit! Combineer het met een handje muesli en wat honing. Bekijk hier hoe je dit ontbijt met grapefruit maakt.

Cake recept voor het ontbijt

Cake als ontbijt

Klinkt als muziek in de oren, toch? Een heuse cake, maar dan als ontbijt. Mij mag je er eerder voor wakker maken. Deze cake is lekker voedzaam en handig voor als je in de ochtend niet veel tijd hebt. Je maakt ‘m namelijk op zondag en je hebt er een paar dagen plezier van!

Je maakt ‘m door havermout te mengen met amandelmeel, bananen, eieren en je favoriete vruchten en noten.
Bekijk hier hoe je deze cake als ontbijt maakt.

magere kwark, pistache noten, granaatappel

Hartig ontbijt

Toch zin om je tanden ergens in te zetten? Begin de ochtend dan goed met een hartig ontbijt. Dit ontbijt is gemaakt met magere kwark, pistachenoten en granaatappel. Echt even wat anders, maar als je dit eenmaal hebt geproefd… dan wil je echt geen brood meer bij het ontbijt!
Bekijk hier hoe je dit hartige ontbijt maakt.

Zo zie je maar, een gezond ontbijt zonder brood is echt goed te doen. Wil je nog meer ontbijt recepten ontdekken? Bekijk dan zeker de pagina over gezond ontbijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *