Snelle hap: Avocado met kipfilet

Snelle hap: Avocado met kipfilet

Stiekem ben ik best gek op deze snelle hap. Super makkelijk als lunch of gewoon als tussendoor als je een hongerig gevoel hebt. De ingrediënten voor dit recept heb ik altijd wel in huis. Je kunt er eindeloos mee variëren.

Wanneer ik brood eet is dit eigenlijk altijd volkorenbrood. Ik sport veel waardoor ik veel verbrand. Volkorenbrood bevat veel voedingsvezels wat weer goed is voor de darmflora. Zo blijft mijn buik blij en maak ik korte metten met hongerige gevoelens.

Wat heb je nodig?
Avocado
Kipfilet
– Volkorenbrood
– Zout/peper

Hoe maak je het klaar?
1) Snijd de avocado door de helft. Lepel deze vervolgens uit met een kleine lepel.
2) Pak twee sneetjes volkorenbrood en beleg deze met kipfilet en avocado. 3) Bestrooi met zout en peper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *