Suikervrij ijs: 3 coole recepten

Suikervrij ijs: 3 coole recepten

Voor suikervrij ijs mag je gerust je tong uitsteken. En het liefst zo vaak mogelijk. Want naast dat het heerlijk smaakt, koel je er ook nog lekker van af.

Suikervrij ijs maken met maar 3 ingrediënten

Ijsjes heb je in 100e smaken. Keus genoeg dus! Maar al die ijsjes met smaken zitten wel vol met zoetigheden. Daarom is het echt de moeite waard om deze 3 ijs recepten te proberen. Ik heb ze al eerder gemaakt, maar dat maakt niet uit. Deze ijsjes kunnen altijd! Wist je dat je ijs kan maken met maar 3 ingrediënten? Meer heb je eigenlijk niet nodig. Wel een vriezer, dat is voor ijs wel handig.

Wist je dat het grootste ijsje ooit gemaakt, maar liefst 3 meter en acht centimeter hoog was? Bron: TheLocal – Noorwegen

1) Suikervrij ijs van Happy Face Frank

ijs maken, zomer, verkoeling, tussendoortje, snack, zelf ijsjes maken, zoku

ijs maken, zomer, verkoeling, tussendoortje, snack, zelf ijsjes maken, zoku, frambozen

ijs maken, zomer, verkoeling, tussendoortje, snack, zelf ijsjes maken, zoku, frambozen

 

 

 

 

Vraag je jezelf af wie de beste ijsjes maken kan? Dan kom je uit bij Frank. Want een tijd geleden heeft hij deze coole ijsjes gemaakt. Deze ijsjes bestaan uit: rood fruit, Griekse yoghurt en citroenwater. Heerlijk en zo klaar! Frank legt je graag uit hoe je deze ijsjes maken kan.

2) Bananenijs maken met chocoladesmaak

Bananenijs maken

Och, als je dit recept eenmaal hebt ontdekt, dan is er geen houden meer aan. Ik waarschuw je dus alvast: ga je dit bananenijs maken, dan kan je er geen genoeg van krijgen. Je kan het maken met of zonder cacao. Allebei even lekker! Of maak ze allebei, dan heb je een bolletje bananenijs en een bolletje met chocoladesmaak!

 

 

3) Gezond recept met frambozen

Gezond recept met frambozen

Niet echt een suikervrij ijsje, maar wel lekker koud! Dit is een gezond recept met frambozen wat eigenlijk lijkt op een taartje. Wil je dus niet ongegeneerd zitten likken, dan kan je dit koude taartje prima serveren. Hiervoor heb je wel iets meer ingrediënten nodig, maar dat mag de pret niet drukken. De bodem maak je met noten en dadels. Daar bovenop komt de kokosmelk met frambozen en honing.

 

 

Meer verkoelende recepten voor in de zomer? Checke dan deze zomerse hapjes. Die mag je echt niet laten staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *