Weerstand verhogen? Probeer dit rode sapje!

Weerstand verhogen? Probeer dit rode sapje!

Voel je jezelf een beetje slapjes en ben wil je jouw weerstand verhogen? Dan moet je zeker dit sapje proberen. Want dit sapje heeft alles in zich om je weerstand een flinke boost te geven!

Je weerstand verhogen met dit sapje

De laatste paar dagen voelde ik mezelf wat slapjes en ziek. Hoofdpijn, verkouden, je kent het wel. Naast het vele rusten voelde ik dat me lichaam een soort boost nodig had. Vandaar dit rode sapje. Voor dit sapje moet je wel een pittig typje zijn, want de cayennepeper, gember en knoflook maken dit sapje extra scherp. Maar, het is de moeite waard!

Er zijn vele sapjes en smoothies te vinden die je weerstand een boost zouden moeten geven. Zo zijn er vele smoothies met veel fruit. Met fruit is natuurlijk niets mis, maar als je fanatiek 4 soorten fruit gaat mixen, dan krijg je een bom suiker binnen. Daar word je sowieso niet blij en beter van.

Beter is om in tijden van lage weerstand, fruitsoorten zoals citroen, granaatappel en gember te gebruiken. Ze zijn wat scherper, maar zorgen wel voor een goede shot voor je lichaam. Je lichaam schudt weer even wakker. Misschien vinden die bacteriën zo’n zuur schotje wel niets, maar des te beter! Zorg naast zo’n shot dat je voldoende rust neemt. Want tijdens je slaap herstelt je lichaam en je brein. Wel zo fijn. Uiteraard is water drinken ook een belangrijke tip. Check ook gelijk dit blog over waterdrinken voor een perzikhuidje. Dat zachte huidje krijg je er gratis bij 😉

Wat heb je nodig voor dit sapje?

– Honing (1 eetlepel)
– Citroen (1/2)
– Gember (klein stukje)
– Knoflook (1/4)
– Granaatappel (1/2)
– Cayennepeper (snufje)
– Water (half kopje)

Hoe maak je dit rode sapje?

1) Het is eigenlijk niet zo moeilijk te maken. Net als alle andere smoothies. Stop alle ingrediënten in je blender en mix het door elkaar. Is het een warme dag? Stop er dan nog wat ijsblokjes bij. Als je blender het aankan, kunnen ze gelijk mee gemixt worden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *