3 zomerse recepten waar je echt blij van wordt!

3 zomerse recepten waar je echt blij van wordt!

AAN DE KANT! De zon schijnt. Naar buiten. Pak de parasol, want onze bleke huidjes zijn het niet meer gewend. Of toch wel? Vergeet vooral deze zomerse recepten niet mee naar buiten te slepen. Want die mogen echt niet ontbreken!

Eindelijk. Ik dacht al dat de zon voorgoed was vertrokken naar Spanje. Niets is minder waar. Want deze weken staat die gele parel weer hoog in de lucht. En dat zonder wolken. Daar word je toch blij van!?

Net terug van de bootcamp. Lekker in de zon. Vandaar alle energie en het voordeel dat dit artikel vol energie geschreven wordt. Maar na dit bericht ga ik aan de slag met de zomerse hapjes. Want hé, een zonnetje op je bol en een mond vol. Wel met gezonde zomerse recepten!

Tip: gebruik vooral verse producten. Daarmee scoor je gelijk. Vers is lekker, gezond, knapperig en fris. Dat maakt je smaakpapillen blij en het bevat de meeste vitaminen.


Zomerse recepten #1

gezonde salade met selderij

Oef, deze salade van selderij is zo lekker fris. Die staat zeker op 1. Want het heeft mij verrast hoe makkelijk je een salade kan maken zonder sla! De walnoten mag je echt niet vergeten; die maken het recept.

Zomerse recepten #2

griekse salade, salade, recept salade

Deze Griekse salade mag echt niet ontbreken op een fatsoenlijk terras of balkon. De zomerse smaken van olijfjes, tomaten en komkommer zorgen voor een blij gezicht. Ook al kijk je tegen de zon in!

Zomerse recepten #3

hapjes maken, recepten, gezonde hapjes

Iemand die zegt dat gezond eten een opgave is, kan nu echt niet meer ontkennen. Want dit deze hapje voor in de zomer zijn echt de makkelijkste van alle zomerse recepten. Je hebt maar 3 ingrediënten nodig. Zo gepiept dus!

Dus voordat je het zonnetje ingaat, nog even langs de keuken om deze makkelijke zomerse recepten in elkaar te fietsen! Geen genoeg gekregen? Hier vind je nog recepten voor als de zon schijnt. Check ook zeker deze picknick ideeën die ik samen met Kim heb verzameld. Liever afkoelen? Dan vind je hier recepten voor suikervrij ijs!

Reacties van andere Happy Faces:
  1. Peter om 09:10

    Wat ziet dat er heerlijk uit zeg ! Super super super, nog mooier dan het weertje deze dagen, alleen maar genieten genieten en genieten heerlijk.
    Zelf vroeg ik me af of je tips hebt om goedkoper uit te komen, helaas heb ik het deze tijd niet heel breed, maar ben gek op bakken. (soms kijk ik op website verborgen vanwege spam) werkt prima, maar ben wel op zoek naar meer tips?

    • Peter Happy Face beheerder om 17:40

      Hey Peter, wat leuk te horen! Het is goed om de aanbiedingen in de gaten te houden en daar een recept omheen te bedenken. Vaak kan je dan al snel wat geld besparen. Maar ook vegetarisch eten kan al snel heel wat euros schelen, want vlees is meestal het duurst. Eet ook naar het seizoen, want in de zomer zijn aardbeien bijv. in overvloed en de prijs dus lager. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *