Eiwitten voor na het sporten

Eiwitten voor na het sporten

Pomp je maar spieren maar op. Dit gerecht is voor de echte sporters. Want met deze eiwitten voor na het sporten geef je je lichaam goede bouwstenen voor een goed herstel/bouw. En het mooie is dat het zo klaar is! Je hebt namelijk naar 3 hoofdingrediënten nodig.

Eiwitten voor na het trainen

Rennen, opdrukken en squads tot je niet meer kan! Je spieren worden gek en schreeuwen om eiwitten. De bouwstenen voor je spieren. Vergeet de kwark en de eiwitshakes maar even en pak alvast maar een rasp. Deze pasta van courgette bevat heel veel eiwitten die je prima kan gebruiken na het sporten. Of verwerk het je voedingschema als je gaat bulken. Dit is sportvoeding met proteïne tot de max!

Wat heb je nodig?

Kipfilet (150gr)
Courgette (1)
Ei (2)
– Beetje Parmezaanse kaas
– Melk (scheutje)
– Olijfolie
– Zout/peper/Italiaanse kruiden

– Rasp

Hoe maak je dit gerecht vol met eiwitten voor na het sporten?

1) Snijd de kipfilet in stukjes. Zet een pan met ruim water op het vuur.
2) Als het water kookt, kan de kipfilet erbij. Laat dit voor 10 minuten koken.
3) Schil de courgette en rasp deze in dunne stukjes. Snijd deze dunnen plakken vervolgens in reepjes. Stop het in een kom en voeg de twee eieren toe. Kluts dit door elkaar.
4) Pak een wok of ruime pan, en voeg hier een scheutje olijfolie in. Voeg daarna de courgette toe en blijf goed roeren. Voeg vervolgens het ei toe. Zodra het ei min of meer gebakken is, voeg je een scheutje melk toe en bestrooi je het geheel met Parmezaanse kaas en zout/peper en Italiaanse kruiden. Voeg de kip nog even erbij en daarna is je eiwitbom klaar!

Reacties van andere Happy Faces:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *