Spaghetti recept met salami en courgette

Een makkelijk spaghetti recept maken? Dan ga je smullen en brullen van dit Italiaanse hoogstandje. Vol smaak, zo klaar en een dikke Happy Face.

Courgette spaghetti recept

Van je smaakpapillen tot je billen, van deze pasta ga je gillen. Uiteraard op een goede manier. Deze spaghetti met courgette, salami en kip is in mijn ogen echt een heerlijke combinatie. De scherpe smaak van salami werkt goed met de neutrale smaak van kip en courgette. Het maakt het net wat pittiger, maar niet heet.

Dit spaghetti recept is toch wel een van mijn favoriete. Het is makkelijk te maken, vol smaak en heeft genoeg eiwitten die je nodig hebt na een goeie work out. Maak jij dit recept binnenkort? Je kan ook kiezen voor deze pasta met kip of deze courgette pasta. Welke je ook kiest, er zit er vast wel eentje bij.

Keukenwacht: 20min
Aantal personen: 1

Wat heb je nodig?

– Spaghetti (100gr per persoon)
– Salami worst (1/4)
Kipfilet (150gr)
Cherrytomaten (2 handjes)
Courgette (1/4)
– Basilicum
– Italiaanse kruiden
– Olijfolie

Hoe maak je dit spaghetti recept?

1) Zet een pan met ruim water op het vuur.
2) Snijd ondertussen de kipfilet, salami, courgette in stukjes en de cherrytomaten door de helft.
3) Zet een hapjespan op het vuur en voeg wat olijfolie toe. Daarna kunnen de stukjes kipfilet erbij. Bak deze iets aan. De spaghetti mag in de pan met kokend water.
4) Voeg vervolgens de cherrytomaten toe aan de hapjespan en later de courgette. Roer dit door elkaar en bak 2 minuten. Daarna mag de courgette en salami er voor 2 minuten bij.
5) Haal de pan nu van het vuur en giet de spaghetti af. Schep de spaghetti op een bord en schep daarbovenop de inhoud van de hapjespan.

Klaar! Ben je hongerig naar meer? Neem dan een kijkje bij andere recepten voor het avondeten of bij alle pasta recepten.

Eet smakelijk! Ciao!

Reacties van andere Happy Faces:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *